Interieuradvies aan huis Haarlem

Wil je bij jou thuis in Haarlem, Bloemendaal of omgeving samen plannen maken voor de ideale indeling én de mooiste kleuren voor de wanden van je interieur kiezen, zodat je daarna zelf aan de slag kunt en heel blij wordt van je nieuwe interieur.

Kom ’t er maar niet van een interieur te creëren waar je blij van wordt? Mis je sfeer en kleur in je interieur? Of kom je er gewoon niet aan toe je leuke plannen om te zetten in concrete acties? Twijfel je over de juiste kleur op de wand, waar die moet komen en wat er verder mist aan je inrichting? Wat als dat wel gaat lukken en je straks een inrichting hebt, waar je heel blij van wordt? Daar kan het INTERIEURADVIES AAN HUIS voor zorgen!

je hebt in no time een duidelijk interieurplan

Niet meer eindeloos zelf zoeken op internet of twijfelen of die oplossing voor jou interieur wel de juiste is. Ik help je jouw woonstijl te vinden en de kleuren te kiezen. Kleuren die passen bij je meubels. Kleuren die je blij maken.

je voorkomt miskopen

Ik maak een plattegrond op schaal en schets een indeling die voldoet aan jouw wensen. Zo weet je precies welke maat de meubels krijgen die je wilt aanschaffen. En waar ze het beste kunnen staan.

Je bespaart tijd

Je krijg een tekening waarin staat welke verfkleuren je het beste kunt gebruiken, op welke wand die kleuren komen en welke maat de meubels hebben. Zo kun je snel zelf aan de slag met het aanschaffen van de juiste maat meubels, het verven van je wanden of direct een afspraak maken met de schilder.

Wat gaan we doen?

De voorbereidingen

De basis van een mooi, persoonlijk interieur is een doordacht plan waarin met je wensen en eisen rekening is gehouden. We beginnen daarom met een inventarisatie. Je krijgt een vragenlijst, die je invult en terugstuurt. Ook vraag ik je om foto’s te maken van je interieur en een plattegrond op schaal of een schets met alle maten van de ruimte waar je advies voor wilt. Met die informatie bereid ik het advies voor.

De afspraak

Op de afgesproken dag en tijd kom ik bij je langs en gaan we samen aan de slag. In drie uur tijd laat ik je zien welke indelingen er mogelijk zijn en schets ik een voorlopig 2-D indeelplan. Ook gaan we aan de hand van moodboards na welke woonstijlen het beste bij je passen. Verder gaan we samen op zoek naar de juiste kleuren voor de wanden. Aan het eind van het advies aan huis heb je een beter beeld van je woonstijl, weet je welke kleuren er op de wand komen, heb je verschillende interieurtips gekregen en zijn je interieurvragen beantwoord.

Het resultaat 

Binnen 10 werkdagen na het advies ontvang je een 2-D tekening met de beste indeling voor jouw ruimte in zwart-wit. Daarop staan de afmetingen van de meubels. Ook is in de plattegrond aangegeven welke (verf)kleuren je gaat gebruiken en waar die komen. In een telefonisch of beeldbel overleg licht ik mijn keuzes toe en komen andere zaken die mij na het advies te binnen schoten aan bod. Uiteraard beantwoord ik interieurvragen die na afloop van het advies bij jou zijn opgekomen graag.

HET INTERIEURADVIES AAN HUIS  

Een interieur waar je blij van wordt, krijg je als je kiest voor HET INTERIEURADVIES AAN HUIS. Dat advies omvat

  • een uitgewerkt 2D-indelingsplan
  • een kleurenplan voor de wanden
  • advies over jouw woonstijl
  • interieurtips

Zo’n maatwerk advies is er al vanaf € 495,- inclusief btw en reiskosten als je binnen een straal van 25 km van Overveen woont. Woon je verder weg houdt dan rekening met reiskosten a € 0,35 per kilometer. Eventuele parkeerkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Ja,ik wil een Interieuradvies aan huis

Lijkt een interieuradvies aan huis je een goed idee en heb je liever alleen advies over de kleuren voor de wanden en/of de styling van je huis, mail of bel me dan even. Dan bespreken we jouw wensen en kan ik een aangepaste prijsopgaaf sturen.