Compleet interieurontwerp en realisatie 

Complete interieurplannen maken voor de begane grond van je nieuwbouw of te verbouwen woning, waarbij aan de hand van een 3D-impressie duidelijk wordt hoe de woonstijl, indeling, kleuren, materialen, meubels, verlichting en styling eruit komt te zien en volledige ontzorging tijdens de realisatiefase.

Het inrichten van een nieuwbouw woning of een woning die verbouwd wordt, vergt veel tijd. Vaak moeten er al in in vroeg stadium veel besluiten worden genomen. Heb je een druk bestaan en het gevoel dat je bij lange na niet genoeg tijd hebt om zo’n project tot een goed einde te brengen? Wil je wel dat alles op rolletjes loopt en het resultaat – je interieur – straks je verwachtingen overtreft? Weet je van jezelf dat je vaak twijfelt over keuzes die gemaakt moeten worden? Wil je een interieur dat helemaal bij je past, maar weet je niet goed hoe je dat aanpakt? Vraag je je af of al die losse ideeën in je hoofd wel kunnen leiden tot een mooi geheel.

Het complete interieurontwerp en realisatie gaat je helpen. Het neemt je zowel vooraf als tijdens de bouwfase zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen, terwijl al jouw wensen en eisen in het eindresultaat zijn verwerkt. Het wordt jóuw interieur, met een minimale inspanning van jouw kant. Als de interieurplannen af zijn, regel ik dat de materialen, meubels, lampen en accessoires tijdig worden geleverd en geplaatst. Ik ben het aanspreekpunt voor de aannemer en zorg ervoor dat de uitvoering precies volgens de plannen verloopt. Zodat de aansluitpunten voor de lampen op de juiste plaats zitten en de wanden de verfkleuren krijgen zoals we dat bedacht hebben.

Je bespaart veel tijd

Natuurlijk blijf je nauw betrokken bij de interieurplannen die ik maak. Het is immers jouw interieur, dus zullen we regelmatig overleggen en ligt de eindbeslissing nog steeds bij jou. Maar je kunt verder blijven doen wat je altijd deed. Je werk, je hobbies, je sociale leven gaat gewoon door, terwijl de plannen vorm krijgen en de bouw/verbouwing vordert.

Je krijgt een interieur dat áf is en helemaal bij je past

We gaan uitgebreid praten over alle wensen en eisen die je stelt aan je nieuwe interieur. Als ik alle informatie heb verzameld, begin ik met het maken van een moodbord. Dat is de leidraad voor alle verdere plannen. Het hele traject houd ik in de gaten of de gemaakte plannen passen bij het uitgangspunt, het sfeerbord. Zo nodig stuur ik bij maar je kunt ervan verzekerd zijn dat je nieuwe interieur een geheel wordt dat goed bij je past. Een 3D-impressie laat je vooraf zien hoe je interieur eruit komt te zien.

Je (ver)bouwt en richt stressvrij in

Alles loopt tijdens de bouw of verbouwing op rolletjes. Nog voordat de aannemer met vragen komt over de plaats van de keuken en de elektra is al duidelijk hoe dat zit. De tekeningen liggen klaar. Geen last minute besluiten met bijbehorende fouten, geen keuzestress. Jij kunt je aandacht blijven besteden aan de dingen die je altijd al deed. Regelmatig houd ik je op de hoogte van de voortgang van het project en overleggen we over de interieurplannen die ik heb gemaakt. Het leuke deel van zo’n traject maak je volop mee. De problemen los ik voor je op. Klinkt dat goed?

Achtereenvolgens komen aan bod:

De intake

De basis van een mooi, persoonlijk interieur is een doordacht plan waarin met al je wensen en eisen rekening is gehouden. We beginnen daarom met een uitgebreide intake. Ik kom bij je langs om de ruimte(s) te inventariseren en jouw interieurwensen en -eisen te bespreken. Per mail ontvang ik graag foto’s van je huidige interieur en de woning waar ik het ontwerp voor ga maken of tekeningen van de nog te bouwen/te verbouwen woning. Ook vraag ik je een moodboard te maken of afbeeldingen van interieurs te verzamelen die je aanspreken.

De ontwerpfase

Voor onze eerste afspraak maak ik op basis van alle informatie die ik kreeg een voorlopig moodboard, een of meer voorlopige indelings- en kleurenplannen. Die kom ik bij je thuis presenteren en bespreken. De plannen worden daarna zo nodig aangepast en definitief gemaakt. Per mail ontvang je een definitief ontwerp van het moodboard en indeelplan
Het kleurenplan werk ik pas verder uit nadat alle materialen zijn gekozen.

Daarna werk ik verder aan het meubel- en lichtplan. Ook wordt het 2D indeelplan uitgewerkt tot een 3D impressie. Je krijg daarmee een realistische kijk in je nieuwe interieur. Vervolgens maken we een afspraak bij een woninginrichter om materialen voor vloeren en ramen te kiezen. Tijdens die afspraak bespreken we ook de voorlopige ontwerpen voor meubels en verlichting. Komt er een nieuwe keuken, dan bezoeken we ook een keukenzaak om daar materialen zoals fronten en werkblad te kiezen.
Voor de presentatie van het voorlopige meubel- en lichtplan kom ik weer bij je langs. Tijdens die afspraak bespreken we mijn ontwerpen en bekijken we alle materiaalstalen die ik voor je verzameld heb. Zo krijg je een goed beeld van de sfeer die die materialen uitstralen en kan een definitieve keus worden gemaakt. Het meubel en lichtplan werk ik zonodig bij tot een definitief plan en dat ontvang je per mail.

De puntjes op de i

Om de definitieve verfkleuren te bepalen, kom ik met alle eerder gekozen kleurstalen op locatie kijken. Pas ter plekke kun je goed beoordelen hoe de kleuren overkomen. Hierna maak ik het verfkleurenplan af en kan de schilder aan de slag. Als laatste komt het stylingplan aan bod. Welke wanddecoratie passen we toe, waar komt het te hangen en welke accessoires passen mooi in je interieur? Het stylen van je interieur maakt het áf!

Compleet ontwerp en realisatie

Ga je voor een maximaal resultaat met zo min mogelijk inspanning van jouw kant, dan is een COMPLEET ONTWERP EN DE REALISATIE ervan precies wat je zoekt. De prijs voor een compleet interieurontwerp voor een verdieping van een gemiddelde woning: vanaf € 2350,- inclusief btw en exclusief reiskosten. De kosten van de begeleiding tijdens de bouwfase en het realiseren van het ontwerp, zoals offertes opvragen, tekenen van maatwerk meubels, overleg en aansturing schilder, stukadoor, elektricien, inkoop meubels, verlichting en accessoires, inrichting en styling van de ruimte(s) worden op basis van mijn uurtarief van € 80,- berekend.

Ja, ik wil ’n compleet ontwerp en de realisatie

Woon je kleiner of groter, of wil je een ontwerp voor een badkamer,
slaapkamer of andere ruimte in huis, bel me gerust of stuur een mail.
Dan zorg ik dat je een aangepaste prijsopgaaf krijgt.